Web design

Sample image

Pored usluga Web Hostinga i zakupa domena firma Grogot d.o.o. vrši i usluge brzog i profesionalnog izrađivanja statičnih HTML Web stranica, Animiranih FLASH rješenja,CMS rješenja i izradu Web portala po narudžbi.

- Statične web stranice
- CMS solucije
- Web portali po Vašim narudžbi

Standardne HTML stranice su statične web stranice. Oni sadrže HTML kod, koji definira strukturu i sadržaj web stranice. Svaki put HTML-stranica se učitava, izgleda isto. Jedini način sadržaj HTML stranici će se promijeniti, ako je web developer ažuriranja i objavljuje datoteku.

Sistem za upravljanje sadržajem (CMS) je sistem koji se koristi za upravljanje sadržaja web stranice. Tipično, CMS se sastoji od dva elementa: aplikacija za upravljanje sadržajem (CMA) i aplikacijskih sadržaja isporuke (SDA).CMA element koji omogućuje upravitelja sadržaja ili autora, koji možda ne znaju Hypertext Markup Language (HTML), da upravljaju stvaranje, izmjenu i uklanjanje sadržaja s web stranice bez potrebe stručnosti Webmaster. SDA koristi i sastavlja tu informaciju za ažuriranje web stranice. Značajke CMS sustava se razlikuju, ali većina su web bazirano objavljivanje, upravljanje formatima, revizije kontrole i indeksiranje, pretraživanje i pronalaženje.

Portal ili javni portal odnosi se na web stranicu ili servis koji nudi široku lepezu sredstava i usluga, poput e-maila, foruma, tražilice, i on-line shopping centara. Prvi Internetski portali su on-line usluge, kao što su AOL, koji pruža pristup webu, ali do sada se većina tradicionalnih tražilicapretvorila u web portale sa ciljem da privuku i zadrže veću publiku.