Web hosting

Sample image

Naši serveri nude mogućnosti koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe, od statične Web stranice do kompleksnih Web baziranih sistema. Kontrol panel na domaćem jeziku, antivirusna i antispam zaštita, dnevni, sedmični i mjesečni backup Vaših podataka kao i besplatna internacionalna domena, pri zakupu naših Web hosting paketa, te mogućnost kreiranja paketa usluga po potrebama korisnika s opcijom otvaranja posebnih portova na serveru za korisnika, samo su neke od prednosti koje nudimo.

Google-ova istraživanja pokazuju da ako korisniku sadržaj koji traži na Web-u nije dostupan za, u prosjeku, 6 sekundi korisnik nastavlja dalje sa pretragom. Ne dopustite da baš Vaša Web stranica bude preskočena zbog sporog odziva servera na kojem je postavljana. Bitne osobine Web hosting servera su lokacija, pouzdanost i cijena. Naši serveri su locirani u Evropi, garantujemo 99,9% uptime perioda servera, radimo zaštitu i backup Vaših podataka a u povoljnu cijenu se možete i sami uvjeriti .
Pogledajte tabelu za upoređivanje paketa web hostinga koje nudimo ili naručite željeni paket usluga. Pored narudžbe paketa web hostinga moguće je naručiti i neki od gotovih prijedloga web designa, tražiti preradu postojećeg portala (customization) ili naručiti rješenje po sopstvenim specifikacijama.

 

LinPRO-S
3,5 KM
0 MySQL baza
350 MB
prostora
15 GB
LinPRO-M
6 KM
5 MySQL baza
600 MB
prostora
35 GB
LinPRO-L
9 KM
5 MySQL baza
1200 MB
prostora
65 GB
LinPRO-XL
15 KM
10 MySQL baza
2400 MB
prostora
130 GB
LinPRO-XXL
26 KM
30 MySQL baza
6000 MB
prostora
260 GB
LinPRO-XXL
* KM
Po dogovoru
Po
dogovoru
Po dogovoru